
Druh: Červený čaj
Země: Indie
Oblast: Darjeeling
Sklizeň: 2ND FLUSH 2012
Prodejce: PU-ERH.sk

Tagy: 2012
Popis:
ripe, sweet fruit, distinct darjeeling tones, wild honey, enjoyable aftertaste of overipe grapes
Druh: Červený čaj
Země: Indie
Oblast: Darjeeling
Sklizeň: 2ND FLUSH 2012
Prodejce: PU-ERH.sk
Tagy: 2012
Popis:
ripe, sweet fruit, distinct darjeeling tones, wild honey, enjoyable aftertaste of overipe grapes
Tradičně a kompletně ručně zpracovaný červený čaj z původních zahrad. Dobře tvarovaný...
This tea is collected from ancient, wild trees on Wuliang mountain. These are truely...
This tea come from Mengsong area and single mountain and autumn late September harvest....
Tento malý koláček červeného čaje je vyroben z jarní sklizně 2012 z vysokohorské...
Neobvyklý ale vynikající červený čaj z málo známé oblasti Čang-pching. Jedná se o čaj...
This is a lightly processed black tea that was hand-crafted using a wild tree purple...
„Označení výrobku First Flush Darjeeling (první sběr po zimní přestávce) pocházejícího z této oblasti vytvářejí světlý nápoj, Second Flush Darjeeling (druhý sběr) tmavý, není ale tak intenzivně zabarvený jako čajovníkové listy z Assámu.“
Citace tagy: Indie, Darjeeling, Červený čaj
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Ranní modlitby skončily. Všichni se shromažďují před klášterem. Dnes je velký den. Do kláštera zavítá živoucí Buddha, převtělený velký mistr, stojící na samém vrcholu lamaistické hierarchie. Napětí vrcholí. Tento lama je ztělesněním Buddhy. Patří k nejvyšším představitelům této církve, hned po Dalajlámovi. Dnes bychom v Tibetu našli asi stovku živoucích Buddhů.“