Druh: Pu-erh
Země: Čína
Oblast: Yunnan
Sklizeň: 2008 spring
Tagy: Gushu , Sheng - Raw Puerh , Koláč , Yìwǔ , Roky 2005 až 2010
Popis:
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Druh: Pu-erh
Země: Čína
Oblast: Yunnan
Sklizeň: 2008 spring
Tagy: Gushu , Sheng - Raw Puerh , Koláč , Yìwǔ , Roky 2005 až 2010
Popis:
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Popis od prodejce : Pozdní podzimní sklizeň čaje z divokých arber čajových stromů (mezi...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai....
Fall 2007 Harvest * Yi Wu Wild Tea trees * 357 grams Zhen Si Long Tea...
Bang Wei tea is known for its mild, pleasant, easy to drink nature. It has a sweet...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
This tea was found in friend´s warehouse in Menghai where was stored since 2005. Clean...
„Velmi dobré lisované čaje se vyrábějí v čínské provincii Jün-nan. Odtud také pochází proslulý čaj Pchu-er, který sice existuje i v podobě lístků, nejčastěji však bývá slisován do cihel, koláčů nebo misek. Pojmenování Pchu-er je odvozeno od názvu města a okresu, kde se tento čaj zpracovával už v době dynastie Tchang (618-907). Někdy jsou pod tímto jménem uváděny i čaje jiného druhu. Pravý Pchu-er je však nezaměnitelný a zcela výjimečný. “
Citace tagy: Pu-erh
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Opět platí, pokud se během ochutnávání čaje objeví podivný nebo nepřirozený pach, měl by se člověk zdržet pití takového čaje.“