
Druh: Pu-erh
Země: Čína
Oblast: Yunnan
Sklizeň: 2008 spring
Tagy: Gushu , Sheng - Raw Puerh , Koláč , Yìwǔ , Roky 2005 až 2010
Popis:
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Druh: Pu-erh
Země: Čína
Oblast: Yunnan
Sklizeň: 2008 spring
Tagy: Gushu , Sheng - Raw Puerh , Koláč , Yìwǔ , Roky 2005 až 2010
Popis:
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
Shu cihlička přivezená z Číny jako dárek, prodejce neznámý. Výrobce je uveden jako...
Archívny sheng pu-erh z Menghai Tea Factory, klasická receptúra 7542 z roku 1975,...
Yiwu Hai Wan wild tea - special grade (pu-erh.sk favorite) Year: 1999...
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
„Pití čaje Pu Er pomáhá regulovat množství tuku v těle člověka
Stres, přehnané diety, přejídání, nedostatek pohybu a další faktory napomáhají akumulaci nezdravých tuků, čemuž Pu Er dokáže účinně předcházet. Čaj Pu Er potlačuje syntézu cholesterolu v játrech a efektivně tak snižuje jeho množství v krvi, stejně tak množství triglyceridů a volných mastných kyselin. Čaj Pu Er zároveň výrazně zvyšuje rychlost odbourávání “špatného“cholesterolu.“
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Jestliže usiluješ o o slávu a bohatsví, jak můžeš vysvobodit svou duši z pozemské říše?“