Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda Hao - also called Manluo Tea Factory adhere to the traditional process since its foundation in 1999. Each batch of manufactured according to traditional way - pure sun-dried materials, manual stone press, bamboo packaging, bamboo split strapping, classic design. Changda Hao produced two set of Six famous tea mountain raw puerh cake in 2005, and this is one cake from one set. Mansa is higher...
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna v sobě spojuje uhlazenou vyzrálou chuť s květinovým / kafrovým aroma. Čaj byl lisovaný tradiční metodou kameny a byl uložen v horkém a vlhkém Jing Hong až do roku 2011, kdy byl přesunut do Kunmingu. Pěkný, vlhčeji uložený čaj s vyzrálejší chutí. 380g koláč.
Popis od prodejce: Yong Pin Hao adhere to the traditional process since its foundation in 1999. Each batch of manufactured according to traditional way - pure sun-dried materials, manual stone press, bamboo packaging, bamboo split strapping, classic design. One of the great Yong Pin Hao products. This early spirng (late of March) raw puerh cake is composed from Yiwu area older tea trees (about 60 years) materials. Traditional “sha-qing” (kill-green) processing in wok and sun-dried....
Our Yiwu gushu for this year comes from an old village in Mansa area - Zhang Jia Wan Lao Zhai (张家湾老寨). Zhang Jia Wan Lao Zhai is a village more than 30km away from Yiwu town, and 13km from Zhang Jia Wan Xin Zhai(张家湾新寨), bordering Laos in the south. There is big area of ancient tea trees garden. Many of them was chopped down or burned around 1981. The stance to "gu cha shu" was very different at that time. Maocha cost only a fraction of today's price and old high trees were a...
„V Mengla se výroba čaje dočkala modernizace. Masová průmyslová výroba, která musí uživit celé město, dostává přednost před výrobou živící pouze několik rodin. Sběrači jsou placeni podle váhy v závislosti na množství čaje, které dokážou za den nasbírat. Nepracují tu celé rodiny, nýbrž jednotlivci. Záleží na každém gramu. Každodenní výkon sběrače je zaznamenaný, a to se pak odrazí na jeho výplatní pásce.“
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.