Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is very helpful for the digestion. Using 2006 large-leaves material from Bulang mountain. After artificial moderate fermentation and high temperature pressed into the mushroom shape in 2007. Breved tea have deep red color, smooth and sweet. Yiliang Xiang Long TF was established in 2003, existing staff and workshop equipment come from the original Yiliang tea factory which has been a part...
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem, to je velmi užitečné pro trávení. Tato Jin Cha je vyrobena z na slunci sušeného velkolistého materiálu z hory Bulang. Čajový nálev je výrazně zlatavé barvy a vůně. Velmi stimulující, bohaté chuti v ústech s květinovou sladkou dochutí. Tuto Raw Jin Cha může také připravovat na tibetský způsob čaj s mlékem, máslem a solí (nebo cukrem).
„Pro sběr čaje u nás existují četná pravidla. Když při hledání čajovníku strávíte příliš mnoho času, nenajdete ho. Musíte ho objevit náhodou. Strom sám dovolí, abyste ho našli. Na vás to nezáleží. Když ho budete hledat, bude vám unikat. Když z něj otrháte příliš mnoho listů, zmizí. Když se k němu přiblížíte s dobrými úmysly, strom se skloní, abyste na něj mohli snadněji vylézt. Když skončíte s trháním, za žádnou cenu se nesmíte ohlédnout, abyste si zapamatovali místo kde leží a mohli se tam vrátit. Když se ohlédnete, bude ten tam. “
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.