„Existuje, ale i pěstovaný čaj pu-erh , tady na svazích nad vesnicí Pank Cha, jsou už ženy v polovině sklizně. Sbírají pouze ty nejmladší a nejkřehčí výhonky. Po šesti měsících monzunových dešťů je jaro sušší a mimořádně slunečné. Pěstitelé se připravují na několik sklizní. Po první sklizni pupen opět vyraší a tak bude možné sbírat čajové lístky po osm následujících měsíců. “
Citace tagy: Pu-erh
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov,...
Popis prodejce: Zhang Jia Wan 张家湾 is a tea growing region on Man Sa mountain, north of...
Na jaře jsme si pořídili kompletní kolekci puerhů Cha Wang Shopu 2015 a postupně se jí...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “ Zhong Cha Gong Si” in Dayi (Menghai tea...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován za nejlepší Jingmai...
Nezpracovaný materiál pro tento koláč pochází z vesnic Myanmaru (Barma), jde o severní hranici malého...
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a obsahuje 1 až 2-letý raw...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.