„Kvůli velké poptávce přepravovali karavany čaj na obrovské vzdálenosti. Posílat, ale toto zboží jen tak volně ložené nešlo. A právě kvůli přepravě vyvinuli místní obyvatelé speciální metodu spočívající v lisování čaje do jakýchsi cihel různých velikostí a tvarů. Tato lisovací technika se posléze stala nedílnou součástí pěstování čaje pu-erh. “
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla...
Na jaře jsme si pořídili kompletní kolekci puerhů Cha Wang Shopu 2015 a postupně se jí...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
Tento koláč byl vyroben v roce 2013 z čisté jarní směs Gushu [staré stromy]. Materiál...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Pozdní jarní sběr roku 2014, oblast Mengsong, mírná fermentace. Klasický...
„Pití čaje Pu Er léčí záněty, eliminuje bakterie a ochraňuje zuby
Pu Er obsahuje řadu aktivních látek s bakteriostatickými účinky. Výzkumy a klinické testy dokazují, že čaj Pu Er odolává bakteriím, brání jejich množení. Důvodem je již zmiňovaný fenol z velkolistých čajovníků rostoucích v čínské provincii Yunnan. Čajovník získává fluor z kvalitní hlíny, ve které roste a sklizené čajové lístky tak zásadním způsobem pomáhají chránit a posilovat zuby. Čaj chrání před zubním kazem a pachem z úst.“
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
Korejský zelený čaj sklízený na jaře roku 2014 v okrese Hadong, pohori Jiri. Čaj je pěstován jako organický...
Třída: AAA Kultivar: Yunnan Da Ye Oblast: Zhenyuan, Simao, Yunnan Charakteristika: výtečný...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.