„Kvůli velké poptávce přepravovali karavany čaj na obrovské vzdálenosti. Posílat, ale toto zboží jen tak volně ložené nešlo. A právě kvůli přepravě vyvinuli místní obyvatelé speciální metodu spočívající v lisování čaje do jakýchsi cihel různých velikostí a tvarů. Tato lisovací technika se posléze stala nedílnou součástí pěstování čaje pu-erh. “
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla...
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován...
This is a good example of CNNP "7542" production. This custom-made "7542" cake was...
Nezpracovaný materiál pro tento koláč pochází z vesnic Myanmaru (Barma), jde o severní...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) ...
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna...
„Vůně čaje
Vůni čaje pu-erh lze dělit na dva typy; zřetelná a nezřetelná nebo též jasná a skrytá. Zřetelná vůně Raw (syrového) čaje Puerh je okamžitě zřejmá jako jemná, jasná vůně; jde o čerstvé, svěží a povznášející aroma.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: Use Jingmai mountain arbor (Qiao Mu) tea which picked before Grain Rain (mid-April) as...
Výborný čaj z jediné zahrady v Sikkimu, rozprostírající se v okolí vesnice Temi, v malebné krajině tohoto...
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup reminds us its great...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.