„Fermentace znamená kvašení, což je proces, který v čaji ani vzdáleně neprobíhá. Ve skutečnosti se jedná o oxidaci polyfenolů - špatně označovaných jako taniny -, která vede k chemickým změnám v čajových lístcích a způsobuje jejich tmavnutí. Černý, zelený, částečně oxidovaný a tmavý čaj se liší způsobem i dobou oxidace. “
Citace tagy: Oxidace čaje, Výroba čaje
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Menghai blend ze starých arbor stromů. Silné tělo, přetrvávající kuwei [příjemná hořkost], a spousta...
kvetová, miestami medová, omamná vôňa, chuť taktiež prechádza do medových, sladkastých tónov, veľmi fancy...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.