„Velmi dobré lisované čaje se vyrábějí v čínské provincii Jün-nan. Odtud také pochází proslulý čaj Pchu-er, který sice existuje i v podobě lístků, nejčastěji však bývá slisován do cihel, koláčů nebo misek. Pojmenování Pchu-er je odvozeno od názvu města a okresu, kde se tento čaj zpracovával už v době dynastie Tchang (618-907). Někdy jsou pod tímto jménem uváděny i čaje jiného druhu. Pravý Pchu-er je však nezaměnitelný a zcela výjimečný. “
Citace tagy: Pu-erh
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
Kráľ z NaKa si dláždi svoju cestu s robustnou a špecifickou chuťou hoci je to jesenný...
Popis od prodejce : This high quality ripe cake is made of spring large-leaf varietal...
Premium blend of first flush of spring tea * Batch 201This is a newer Menghai...
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
„Osvědčený proces lisování čaje do 500g cihel se zachoval, i když svaly vesničanů už dávno nahradila koňská síla a elektřina. Na připravení zásilky k expedici stačí pouhé dva týdny.“
Citace tagy: Pu-erh, Koláč, Výroba čaje
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené hydraulicky, čaj...
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován za nejlepší Jingmai...
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla přejmenována na Menghai...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.