„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007,...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “ Zhong Cha Gong Si” in Dayi (Menghai tea...
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
This Xiaguan tuo shape raw puerh tea is made for Fei Tai (For Taiwan)" means this...
Cheng Shuang 成双 znamená v páru. Tento koláč je blendem materiálu ze dvou...
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
„Opět platí, pokud se během ochutnávání čaje objeví podivný nebo nepřirozený pach, měl by se člověk zdržet pití takového čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Nezpracovaný materiál pro tento koláč pochází z vesnic Myanmaru (Barma), jde o severní hranici malého...
Nádherně zpracovaný celolistový čaj z kultivaru Pb312. Velmi ojedinělá záležitost z této zahrady, které se...
sladkastá, bohatá, hutná chuť nastupuje už od začiatku, pri druhom nálevu vystupuje do popredia už aj...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.