„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tento čaj pochází z pohoří Mengsong z jedné divoké čajové zahrady. Čajové stromy jsou...
Established in the Qing Dynasty and passed down for thirteen generations, Quanjihao...
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla...
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup...
高山流水 [gāo shān liú shuǐ] :lofty mountains and flowing water; -- referring to the harsh...
Di Jie je jedna z mála vesnic v okolí Bingdao. Tato macho pochází z pozdní zářijové...
„Doufáme, že tímto krátkým úvodem pomůžeme demystifikovat čaj puerh. Neexistují žádná tajemství, jak poznat dobrý Puerh. Svět Puerhu je složitý, ale není nevysvětlitelný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Nádherně zpracovaný celolistový čaj z kultivaru Pb312. Velmi ojedinělá záležitost z této zahrady, které se...
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language means tall and...
"Bao Hong" tea is from Yi Liang county of Yunnan. It's leaf is quite small and it carries a high level of...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.