„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tento vysoce kvalitní čaj ze starých čajovníků pochází z malého obchůdku v Yongde. Byl...
This tuo is composed from spring material from Menghai area (most from Bulang mountain)...
Popis prodejce: 2016 was very special because cold winter and spring drought destroyed...
Cheng Shuang 成双 znamená v páru. Tento koláč je blendem materiálu ze dvou...
"Jin Gua Gong Cha" nebo též "Tuan Cha", je speciální druh lisovaného čaje. Vypadá jako...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
„Doufáme, že tímto krátkým úvodem pomůžeme demystifikovat čaj puerh. Neexistují žádná tajemství, jak poznat dobrý Puerh. Svět Puerhu je složitý, ale není nevysvětlitelný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
sladkastá, bohatá, hutná chuť nastupuje už od začiatku, pri druhom nálevu vystupuje do popredia už aj...
Di Jie je jedna z mála vesnic v okolí Bingdao. Tato macho pochází z pozdní zářijové sklizně ze starých...
"Zi Qi Dong Lai" : The Purple Air coming from the east -- a propitious omen (from the East) is approaching...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.