„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov,...
This is a good example of CNNP "7542" production. This custom-made "7542" cake was...
The Menglong TF made this 250g tea brick from ancient wild tea tree material in 2006....
I tasted several 7542 original Dayi cakes from recent years going back to 1997. Only...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené...
Popis prodejce: This is our favorite Tea Urchin pressing from the first batch of...
„Pití čaje Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve
Zimomřivost a studené nohy a ruce pocházejí od špatné cirkulace krve a často se vyskytují u žen. Čaj Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve a pomáhá tak prohřívat tělo. Přidáním zázvoru lze tuto vlastnost ještě umocnit.“
This is one of the best quality green tea which is produced in Yunnan province. First spring harvest in...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more experienced tea...
This tea is from Jingmai Da Zhai, grown on the Da Ping Zhang area, and is considered some of the finest...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.