„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Archívny sheng pu-erh z Menghai Tea Factory, klasická receptúra 7542 z roku 1975,...
hutný, bohatý, horkasto-nasládlý, ovocno voňajúci čajík, plné telo pohlcuje celé ústa a...
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po...
This tea is a blend of a few single tree teas from Bangwei and Bulang. These trees...
This tea was found in friend´s warehouse in Menghai where was stored since 2005. Clean...
Tato nazrálá cihlička z Yibangu je vyrobena z jarního materiál roku 2005. Unikátní...
„Navštívili jsme tibetský dům. Od čínských domů se nápadně liší. Vnitřní výzdoba je do detailů propracovaná. Podle tradice připravují ženy čaj ve velkých bambusových tubusech. Čaj se rozdrtí na prášek, což si může vyžádat až 3 hodiny práce. “
Citace tagy: Příprava čaje, Pu-erh
This tea came from Mangzhi mountain which is located in the west of Xiangming village Mengla county, and...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend from Banna area tea...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.