„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis prodejce: Zhang Jia Wan 张家湾 is a tea growing region on Man Sa mountain, north of...
Popis od prodejce: Yong Pin Hao adhere to the traditional process since its foundation...
This tuo is composed from spring material from Menghai area (most from Bulang mountain)...
Tento koláč je vyroben z vysoce kvalitního Gushu materiálu pocházejícího z Luo Shui...
This is a good example of CNNP "7542" production. This custom-made "7542" cake was...
高山流水 [gāo shān liú shuǐ] :lofty mountains and flowing water; -- referring to the harsh...
„Do jižních oblastí čínské provincie Yunnan zavítalo jaro. Jezdci na statných koních se sem sjíždějí ze všech stran. Nastala doby sklizně proslulého čaje pu-erh. Projde složitým procesem zpracování, než bude po starodávné čajové cestě odeslán na trhy v Tibetu, Indii, Nepálu či Pakistánu. Zkušení jezdci se takto sjíždějí rok co rok podle tradice staré několik století.“
Citace tagy: Pu-erh
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007, and 2008. This recipe...
Jia Ji (甲级) - "A-Grade" Čaj byl uložen v horské oblasti na Tchaj-wanu. Pil jsem...
Známý vysokohorský čaj vysoké kvality z Huilong Zhai, vesnice Dachang, okresu Lianghe , prefektůry Dehong...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.