The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...
Xizi tuo je jeden z nejznámějších Xiaguan Fei Tai produktů. Je v něm použit vysoce...
When people pick the tea from ancient trees, usually they pick one bud and three to...
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až...
Archívny sheng pu-erh z Menghai Tea Factory, klasická receptúra 7542 z roku 1975,...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
„Pití čaje Pu Er má pozitivní dopad na vzhled člověka
Čaj Pu Er byl tradičně vnímán a nazýván “čajem pro staré“, nicméně během posledních let je čím dále tím častěji zviditelňován jako “čaj pro ženy”. Důvodem je schopnost regulovat metabolismus, urychlovat cirkulaci krve a obecně stabilizovat tělesné funkce, což se kladně podepisuje na fyzickém vzhledu člověka.“
Popis od prodejce: Classic Xiaguan green box JiaJi tuocha is replenished! Xiaguan TF has been producing...
Suchý list farebne pestrého vzhľadu má bohaté zastúpenie strieborných tipsov, pričom sa vyznačuje...
Popis od prodejce : Pozdní podzimní sklizeň čaje z divokých arber čajových stromů (mezi 60 a 80 let staré),...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.