The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Vůně čaje
Vůni čaje pu-erh lze dělit na dva typy; zřetelná a nezřetelná nebo též jasná a skrytá. Zřetelná vůně Raw (syrového) čaje Puerh je okamžitě zřejmá jako jemná, jasná vůně; jde o čerstvé, svěží a povznášející aroma.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Premium blend of first flush of spring tea * Batch 201This is a newer Menghai...
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem,...
This tea is a blend of a few single tree teas from Bangwei and Bulang. These trees...
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
This Xiaguan mushroom shape raw puerh tea is made for Fei Tai (For Taiwan)" means this...
„Podezřelé (Fishy), plesnivé (Mouldy) a suché chutě
Můžeme zapojit všechny smysly k hodnocení čaje, ale Fishy, pleasnivé (Mouldy) a suché chutě by měly být odhaleny čichem případně v chuti. Většina těchto problémů souvisí se špatnou kvalitou čaje nebo špatným skladováním.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many buds and apparent...
This tea come from Mengsong area and single mountain and autumn late September harvest. Nowadays the old...
Koláček Lao Yu (老妪: stará žena) z roku 2014 je poněkud jiný v porovnání s předchozím rokem. Volné lístky...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.