„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Yiwu Hai Wan wild tea - special grade (pu-erh.sk favorite) Year: 1999...
Xizi tuo je jeden z nejznámějších Xiaguan Fei Tai produktů. Je v něm použit vysoce...
Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
This cake is a special Yiwu blend that we made to celebrate the birth of our son Miles,...
Tento koláč se skládá z vybraného materiálu z oblastí Lancang a Menghai. Po 5-ti...
„Pokud se ve vůni čaje objeví nepříjemný pach, je na zváženou zda vůbec ochutnávat takový čaj, který bude s velkou pravděpodobností neuspokojivý.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Balenie: vákuové, 50 gramov, balené v Japonsku Čajík je originálne balený v Japonsku a skladovaný pri...
"Bao Hong" tea is from Yi Liang county of Yunnan. It's leaf is quite small and it carries a high level of...
Třída: AAA Kultivar: Yunnan Da Ye Oblast: Zhenyuan, Simao, Yunnan Charakteristika: výtečný...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.