The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now....
„Píchání, brnění nebo znecitlivění
Ancinet tea trees – staré čajovníky jsou všechny stromy starší 100 let. Jejich schopnost odolávat přírodním problémům - nemocem či zamoření je přirozeně vysoká. Tento druh čajovníku existuje v tomto přírodním prostředí po tisíce let. Tyto stromy jsou všechny extrémně odolné a prostředí, ve kterém rostou, bylo převážně ponecháno beze změny. Čajoví farmáři nemají žádný důvod používat agro-chemii. Pokud však takové chemikálie byly přeci užity, bude to trvat 7 až 10 let než se všechny zbytkové chemické látky vytratí, tak aby byl čaj zase pitný. “
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
"Kamenná květina" - výjimečný zelený čaj z našich plantáží na hoře Meng Ding. Pečlivý sběr, pouze vrcholové...
Od roku 2012 je pohoří BaDa naší osobním oblíbený místem. Hodně a rádi tam cestujeme, trávíme tam hodně...
Di Jie je jedna z mála vesnic v okolí Bingdao. Tato macho pochází z pozdní zářijové sklizně ze starých...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.