The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
Lao Yu (老妪) : stará žena Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až...
Popis od prodejce: Tento čaj se nejvíce podobá CNNP 7532, ale my jej označujeme...
Tento malý koláček pochází z pohraniční oblasti Myanmaru, z oblasti Kokang (果敢; pinyin:...
This tea came from Mangzhi mountain which is located in the west of Xiangming village...
„Čaj, který je sklízen v létě, je často označován jako Yu Shui Cha a takový čaj nemá vysokou kvalitu. V období dešťů je úroveň slunečního záření srovnatelně nižší, a většinou tedy není možné sušit čaj na slunci. K sušení se pak používají kamna na dřevo. To pak může vytvářet kouřové aroma a chuť. To s časem odezní, ale ne úplně, tedy kouřový čaj, který jste neviděli vyrábět je nejlépe odložit.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Buy only teas you like not teas you think you like! This is a blind tasting set of all pu-erh.sk spring...
Výslovnost: Sin-Chua Čchü Ťiang Pao Pchien. Qu Jiang Bao Pian je samostatným druhem tmavých čajů...
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now. He He is another...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.