„Pití čaje Pu Er zpomaluje stárnutí
Schopnost čaje Pu Er zpomalovat stárnutí pochází převážně z taninu (kyseliny tříslové) v jeho lístcích, který je až 18 krát účinnější než vitamin E. Fenol v čaji výrazně narušuje aktivitu volných radikálů v těle člověka a katechin zpomaluje oxidaci a stárnutí. Velkolistý čajovník z Yunnanu obsahuje řádově více katechinu než ostatní čajovníky, čímž se stává ještě účinnější v boji proti stárnutí.“
Klasická "Jia Ji" receptura! Tato tuocha byla lisována v roce 2005 a...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
Big Green Tree Yiwu (special grade) year 2004 is a very nice aged pu-erh still for a...
This cake is made by friend´s shop in small quantity just 150kg in total. First spring...
Od roku 2012 je pohoří BaDa naší osobním oblíbený místem. Hodně a rádi tam cestujeme,...
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
„Nezřetelná vůně je ze své povahy skrytá a lze ji odhalit pouze přivoněním k prázdnému kalíšku, ze kterého byl právě vyprázdněn čaj. Jinak lze samozřejmě také přivonět ke spařeným lístkům.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
"Kamenná květina" - výjimečný zelený čaj z našich plantáží na hoře Meng Ding. Pečlivý sběr, pouze vrcholové...
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many buds and apparent...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené hydraulicky, čaj...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.