Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Pití čaje Pu Er zpomaluje stárnutí
Schopnost čaje Pu Er zpomalovat stárnutí pochází převážně z taninu (kyseliny tříslové) v jeho lístcích, který je až 18 krát účinnější než vitamin E. Fenol v čaji výrazně narušuje aktivitu volných radikálů v těle člověka a katechin zpomaluje oxidaci a stárnutí. Velkolistý čajovník z Yunnanu obsahuje řádově více katechinu než ostatní čajovníky, čímž se stává ještě účinnější v boji proti stárnutí.“
Established in the Qing Dynasty and passed down for thirteen generations, Quanjihao...
Tato mao cha byla sklizena v jeden den v jedné čajové zahradě. Světle žlutý nálev s...
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now....
Čaj byl vyroben ve středních až pozdních 80-ých letech. Tyto koláče byly uloženy po...
Tato nazrálá cihlička z Yibangu je vyrobena z jarního materiál roku 2005. Unikátní...
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
„Navštívili jsme tibetský dům. Od čínských domů se nápadně liší. Vnitřní výzdoba je do detailů propracovaná. Podle tradice připravují ženy čaj ve velkých bambusových tubusech. Čaj se rozdrtí na prášek, což si může vyžádat až 3 hodiny práce. “
Citace tagy: Příprava čaje, Pu-erh
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known for the highest grade...
Tento malý koláček červeného čaje je vyroben z jarní sklizně 2012 z vysokohorské oblasti Simao. Koláček byl...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.