Tolik čaje bych chtěl taky mít ;-)
Pomohlo vám toto hodnocení? Ano 0 / Ne 0 Označit jako nevhodné
Fotky tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si” in Dayi (Menghai tea...
Tato mao cha byla sklizena v jeden den v jedné čajové zahradě. Světle žlutý nálev s...
Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...
This tea was found in friend´s warehouse in Menghai where was stored since 2005. Clean...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
This tea is from Jingmai Da Zhai, grown on the Da Ping Zhang area, and is considered...
„Píchání, brnění nebo znecitlivění
Ancinet tea trees – staré čajovníky jsou všechny stromy starší 100 let. Jejich schopnost odolávat přírodním problémům - nemocem či zamoření je přirozeně vysoká. Tento druh čajovníku existuje v tomto přírodním prostředí po tisíce let. Tyto stromy jsou všechny extrémně odolné a prostředí, ve kterém rostou, bylo převážně ponecháno beze změny. Čajoví farmáři nemají žádný důvod používat agro-chemii. Pokud však takové chemikálie byly přeci užity, bude to trvat 7 až 10 let než se všechny zbytkové chemické látky vytratí, tak aby byl čaj zase pitný. “
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„‚Flowery Orange Pekoe‘ je složený jen z listových pupenů a nejmenších, nejjemnějších lístků. Takto jsou označovány čajovníkové listy indické výroby jen té nejlepší kvality. „Orange Pekoe“ jsou svinuté jemné, první a druhé čajovníkové lístky s obsahem zlatých listových pupenů. „Pekoe“ se skládá z druhého a třetího listu čajovníku a má střední kvalitu. „Pekoe Souchong“ jsou většinou listy třetího až čtvrtého pořadí od vrcholku výhonku (flešu).“