Fotky tagy: Výroba čaje, Pu-erh
Podzimní sklizeň z čajovníků věku 60-200 let rostoucích ve vesnici Bang Ma (poblíž...
Tento čaj pochází z podzimní sklizně 2014 z oblasti Mengsong (Menghai) a jde o blend z...
Popis od prodejce : The #4 cake is produced from 1, 2 and 3 year old raw material and...
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov,...
The raw materials of this cake came from Jingdong, Myanmar, just west of the...
Our Yiwu gushu for this year comes from an old village in Mansa area - Zhang Jia Wan...
„Osvědčený proces lisování čaje do 500g cihel se zachoval, i když svaly vesničanů už dávno nahradila koňská síla a elektřina. Na připravení zásilky k expedici stačí pouhé dva týdny.“
Citace tagy: Pu-erh, Koláč, Výroba čaje
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Pokud můžeme věřit historickým pramenů, objevili místní lidé v určitou dobu léčivé účinky čajových lístků. To pak vedlo obyvatele této málo obydlené oblasti k tomu, že si z nich začali pravidelně dělat odvar. Se spařováním čajových lístků ve vařící vodě se prý začalo před nejméně dvěma tisíci lety.“