Témata - Aromatizovaný čaj - favicon.ico

Čaj je velice náchylný k vstřebávání nejrůznějších vůní i pachů. Rozlišujeme tři druhy takto upravených čajů - aromatizované přírodními vůněmi, aromatizované esencemi a čaje ochucené.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Čaje - Aromatizovaný čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli


Citace - Aromatizovaný čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli


Fotky - Aromatizovaný čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli


Videa - Aromatizovaný čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli

Pamatujete si, který čaj jste pili před rokem?

Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.

Jak přidat čaj?

Veřejná či soukromá sbírka?

Pomůžeme vám s výběrem čajů.

Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.    5 stars    5 stars 

Všechna hodnocení čajů

Napište hodnocení čaje.

Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.


      5 stars  3 stars   1 stars

Témata

                                                                                                                                                                                                                                   

Citace

„Píchání, brnění nebo znecitlivění
Ancinet tea trees – staré čajovníky jsou všechny stromy starší 100 let. Jejich schopnost odolávat přírodním problémům - nemocem či zamoření je přirozeně vysoká. Tento druh čajovníku existuje v tomto přírodním prostředí po tisíce let. Tyto stromy jsou všechny extrémně odolné a prostředí, ve kterém rostou, bylo převážně ponecháno beze změny. Čajoví farmáři nemají žádný důvod používat agro-chemii. Pokud však takové chemikálie byly přeci užity, bude to trvat 7 až 10 let než se všechny zbytkové chemické látky vytratí, tak aby byl čaj zase pitný. “

Zdroj Web: Přeloženo ze Zhi Zheng Tea Shop. Jak rozpoznat dobrý čaj Puerh?[online]. Dostupné z WWW: <http://www.zhizhengtea.com>. [q783] [s87]
banner Uvozovky.cz - Vaše inspirace v našich citacích. 4SUP.CZ - Nafukovací Paddleboardy