Témata - Černý čaj - favicon.ico

Černý čaj je oxidován nejvíce, má silnější vůni než ostatní méně oxidované čaje. Černý čaj stále zaujímá více než devadesát procent čaje prodaného na Západě.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Čaje - Černý čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli


Citace - Černý čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli


Fotky - Černý čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli


Videa - Černý čaj - favicon.ico

Bohužel jsme nic nenašli

Pamatujete si, který čaj jste pili před rokem?

Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.

Jak přidat čaj?

Veřejná či soukromá sbírka?

Pomůžeme vám s výběrem čajů.

Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.    5 stars    5 stars 

Všechna hodnocení čajů

Napište hodnocení čaje.

Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.


      5 stars  3 stars   1 stars

Témata

                                                                                                                                                                                                                                   

Citace

„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“

Zdroj Web: Přeloženo ze Zhi Zheng Tea Shop. Jak rozpoznat dobrý čaj Puerh?[online]. Dostupné z WWW: <http://www.zhizhengtea.com>. [q785] [s87]
banner Uvozovky.cz - Vaše inspirace v našich citacích. 4SUP.CZ - Nafukovací Paddleboardy