„“
Korejský zelený čaj sklízený na jaře roku 2014 v okrese Hadong, pohori Jiri. Čaj je pěstován jako organický...
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
Čajová továrna Yong Pin Hao dodržuje tradiční postupy výroby čaje od jejího založení v roce 1999. Každá...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Černý čaj je oxidován nejvíce - přes polovinu jeho polyfenolů je zoxidováno. Obsahuje tedy jak okysličené, tak neokysličené (přírodní) polyfenoly. Ty okysličené vytvářejí chuť, barvu a aroma černého čaje, zatímco přírodní polyfenoly dodávají nápoji charakteristickou trpkost, která stimuluje činnost slinných žláz a zahání žízeň. “