Domů >  >  > 

Videa - Zdraví

2
Zdroj Video: An introduction to the Tea industry in Taiwan (2 Parts)[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/vtEVUVCMHxc>. [q879] [s93]




2
Zdroj Video: An introduction to the Tea industry in Taiwan (2 Parts)[online]. YouTube. Dostupné z WWW: <http://youtu.be/vtEVUVCMHxc>. [q877] [s93]





Čaje

JungJak 2014 ECO Korea

JungJak 2014 ECO Korea
4.5 stars 1 hodnocení

Korejský zelený čaj sklízený na jaře roku 2014 v okrese Hadong, pohori Jiri. Čaj je pěstován jako organický...

2007 Longyu Brand Bulangshan Jin Cha Ripe

2007 Longyu Brand Bulangshan Jin Cha Ripe 250g
2.5 stars 1 hodnocení

Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is very helpful for the...

2012 Menghai "Spring of Menghai" Raw Pu-erh

2012 Menghai "Spring of Menghai" Raw Pu-erh tea
4.0 stars 1 hodnocení

Premium blend of first flush of spring tea * Batch 201This is a newer Menghai release, first...

Témata

                                                                                                                                                                                                                                   

Pomůžeme vám s výběrem čajů.

Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.    5 stars    5 stars 

Všechna hodnocení čajů

Napište hodnocení čaje.

Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.


      5 stars  3 stars   1 stars

Citace

„Oolong - je částečně oxidovaný čaj. Sběr lístků na jeho výrobu musí proběhnout v okamžiku jejich plné zralosti, aby čajový nálev získal svou pověstnou vyváženou chuť. Na rozdíl od ostatních čajů se nasbírané čajové lístky nechávají zavadnout na přímém slunci. Pak jsou nasypány do velkých a vzdušných otočných válců spletených z bambusu, kde jsou přetřásány tak dlouho, až se na povrchu lístků rozruší buněčné membrány a čaj začne oxidovat. Jedinečnost této metody spočívá v tom, že oxidace zasahuje pouze okraje čajových lístků a zbytek neporušené buněčné struktury si zachovává přírodní polyfenoly. “

Zdroj Kniha: Thoma, Michal; Thoma, Zdeněk; Thomová, Soňa. Příběh čaje[online]. Argo, 2002. s. 400. Dostupné z WWW: <http://caj.thoma.cz/vynatky.html>. ISBN: 80-7203-447-2. [q141] [s31]
banner Uvozovky.cz - Vaše inspirace v našich citacích. 4SUP.CZ - Nafukovací Paddleboardy