„Existuje, ale i pěstovaný čaj pu-erh , tady na svazích nad vesnicí Pank Cha, jsou už ženy v polovině sklizně. Sbírají pouze ty nejmladší a nejkřehčí výhonky. Po šesti měsících monzunových dešťů je jaro sušší a mimořádně slunečné. Pěstitelé se připravují na několik sklizní. Po první sklizni pupen opět vyraší a tak bude možné sbírat čajové lístky po osm následujících měsíců. “
Citace tagy: Pu-erh
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
Tento čaj pochází z podzimní sklizně 2014 z oblasti Mengsong (Menghai) a jde o blend z...
Almost on the verge of disappearing, Pu-erh tea paste used to be the special tribute to...
Od roku 2012 je pohoří BaDa naší osobním oblíbený místem. Hodně a rádi tam cestujeme,...
Název koláčku (razítko na obalu) : Qi Zi Yuan Tento koláček pochází z...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai....
„Doufáme, že tímto krátkým úvodem pomůžeme demystifikovat čaj puerh. Neexistují žádná tajemství, jak poznat dobrý Puerh. Svět Puerhu je složitý, ale není nevysvětlitelný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tento čaj pochází z pohoří Mengsong z jedné divoké čajové zahrady. Čajové stromy jsou 80-120 let staré a...
Mengsong is one of the oldest ancient tea area in Menghai. Baotang old village is located next to the...
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is very helpful for the...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.