„Osvědčený proces lisování čaje do 500g cihel se zachoval, i když svaly vesničanů už dávno nahradila koňská síla a elektřina. Na připravení zásilky k expedici stačí pouhé dva týdny.“
Citace tagy: Pu-erh, Koláč, Výroba čaje
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla...
Název koláčku (razítko na obalu) : Qi Zi Yuan Tento koláček pochází z...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White...
Lao Yu (老妪) : stará žena Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
„Podezřelé (Fishy), plesnivé (Mouldy) a suché chutě
Můžeme zapojit všechny smysly k hodnocení čaje, ale Fishy, pleasnivé (Mouldy) a suché chutě by měly být odhaleny čichem případně v chuti. Většina těchto problémů souvisí se špatnou kvalitou čaje nebo špatným skladováním.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: Use Jingmai mountain arbor (Qiao Mu) tea which picked before Grain Rain (mid-April) as...
Neobvyklý ale vynikající červený čaj z málo známé oblasti Čang-pching. Jedná se o čaj vyrobený z kultivaru...
Tato mao cha byla sklizena v jeden den v jedné čajové zahradě. Světle žlutý nálev s bohatou vůní divokých...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.