„Každá vesnice má svoje výrobní tajemství , které se pečlivě střeží. Právě to dodá čaji z každé sklizně jinou a originální chuť. Listy se nejprve nahřívají , aby zvláčněli. Pak se odstraní přebytek vody, aby se zvýraznila chuť. Tuto práci vykonávají společně vesnické ženy. Pak se listy drtí rolováním. Musí se vyvinout přesný tlak, aby se porušili buněčné struktury listů, a tím se zajistila lepší fermentace. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován...
Výslovnost: Pu-lang Šan Banpen Čaj Šeng Ping ČchaPu'erový koláček o klasické...
Popis od prodejce: This is produced by the Jinuo Mountain tea factory of Xi Shuang...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
Popis od podejce:Tall and straight forest - Meng Pasha Pasha in the Aini language...
Tento vysoce kvalitní čaj ze starých čajovníků pochází z malého obchůdku v Yongde. Byl...
„Čaj pu-erh dosáhl takové proslulosti, že čínští císaři žádali, aby byla tato výjimečná plodina používána k placení daní. “
Citace tagy: Pu-erh
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití tradičních postupů (pražení...
Kráľ z NaKa si dláždi svoju cestu s robustnou a špecifickou chuťou hoci je to jesenný zber. Veľmi...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.