„Nejstarší písemná zmínka o čajovnících a přípravě čaje je v evropské literatuře z roku 1559, kdy benátský cestopisec Giovanni Battista Ramusio uveřejnil první zprávu v knize s názvem „Cesty a putování“. V této knize autor zdůrazňuje především léčivé účinky čaje. Později se o této problematice postupně začíná zmiňovat i někteří další cestovatelé“
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce 2005 přejmenována na...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením skoro v hrdle, po...
bohatá, mierne 'bariková' chuť po dubových sudoch ako pri vínach, razatná a vyvážená horkosť, hladká a...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.