The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Opět platí, pokud se během ochutnávání čaje objeví podivný nebo nepřirozený pach, měl by se člověk zdržet pití takového čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Podzimní sklizeň z čajovníků věku 60-200 let rostoucích ve vesnici Bang Ma (poblíž...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
Big Green Tree Yiwu (special grade) year 2004 is a very nice aged pu-erh still for a...
Koláček Lao Yu (老妪: stará žena) z roku 2014 je poněkud jiný v porovnání s předchozím...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “ Zhong Cha Gong Si” in Dayi (Menghai tea...
Nezpracovaný materiál pro tento koláč pochází z vesnic Myanmaru (Barma), jde o severní...
„Vzhled čaje
Vzhled suchého čaje je ovlivněn formou, je-li to sypaný čaj, koláč, miska a tak... Dále pak kolik slunečního svitu listy absorbovaly, výrobní proces, atd.
Pokud listy vypadají vyschle, bez života nebo v některém směru ochuzeně, je to příznak, že při výrobě nebo skladování došlo k nějakému problému.
Také pokud si z blízka prohlížíte suché lístky čaje, mají vypadat „kypře“, „bujně“ s bohatým vzezřením. Pupeny mají být delikátní se zřetelným ochmířením na líscích s celkovým jednotným dojmem.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Huoshan Huangya je špičkový, ručne zberaný a spracovaný žltý čaj, ktorý pochádza z regiónu Huo Shan,...
Popis od prodejce: Use Jingmai mountain arbor (Qiao Mu) tea which picked before Grain Rain (mid-April) as...
This is a lightly processed black tea that was hand-crafted using a wild tree purple leaf varietal from...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.