„Hořkost
Širokolistý druh čajovníku (Sinensis Assamica) je vysoce bohatý na přírodní složky; polyfenoly, kofein, thein, atd. Zvláštností širokolistého čajovník je jeho hořká chuť, ale je důležité, aby se rychle přeměnila a nezůstávala dlouho v čaji. Toto je známka dobré kvality čaje Puerh. Pozn. V Yunnanu lze též nalézt pod-druh čajovníku – druh ku cha, který má jiné vlastnosti a nepřeměňuje hořkost stejně jako širokolistý druh.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce : 2009 Hai Lang "Gao Shan Zhai Autumn" Raw Pu-erh tea cake * 400...
Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...
Lao Yu (老妪) : stará žena Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Tento malý koláček pochází z pohraniční oblasti Myanmaru, z oblasti Kokang (果敢; pinyin:...
This tea is from Jingmai Da Zhai, grown on the Da Ping Zhang area, and is considered...
Popis od prodejce: Probably a small tea factory in Yi Wu area pressed this cake under...
„Každá vesnice přichází s nějakým vlastním vylepšením. Tady se například čaj suší na slunci. Je to rodinná záležitost a účastní se jí všechny ženy. Mužům pak připadá zcela speciální úloha – lisování čaje. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now. He He is another...
Jedná se o klasický a starý styl koláčku z Nannuoshan Tea Factory, která byla přejmenována na Menghai...
Suchý list farebne pestrého vzhľadu má bohaté zastúpenie strieborných tipsov, pričom sa vyznačuje...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.