The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
„Hořkost
Širokolistý druh čajovníku (Sinensis Assamica) je vysoce bohatý na přírodní složky; polyfenoly, kofein, thein, atd. Zvláštností širokolistého čajovník je jeho hořká chuť, ale je důležité, aby se rychle přeměnila a nezůstávala dlouho v čaji. Toto je známka dobré kvality čaje Puerh. Pozn. V Yunnanu lze též nalézt pod-druh čajovníku – druh ku cha, který má jiné vlastnosti a nepřeměňuje hořkost stejně jako širokolistý druh.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Čajová továrna Yong Pin Hao dodržuje tradiční postupy výroby čaje od jejího založení v...
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém...
Fall 2007 Harvest * Yi Wu Wild Tea trees * 357 grams Zhen Si Long Tea...
Popis od prodejce: Yong Pin Hao adhere to the traditional process since its foundation...
The Menglong TF made this 250g tea brick from ancient wild tea tree material in 2006....
„Existuje, ale i pěstovaný čaj pu-erh , tady na svazích nad vesnicí Pank Cha, jsou už ženy v polovině sklizně. Sbírají pouze ty nejmladší a nejkřehčí výhonky. Po šesti měsících monzunových dešťů je jaro sušší a mimořádně slunečné. Pěstitelé se připravují na několik sklizní. Po první sklizni pupen opět vyraší a tak bude možné sbírat čajové lístky po osm následujících měsíců. “
Citace tagy: Pu-erh
Prémiový zralý pu-erh složený výhradně z 6 až 4 letého ripe puerhu z Lincangu. Lehká až střední fermentace...
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain closed with Mengmao...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.