„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce : Pozdní podzimní sklizeň čaje z divokých arber čajových stromů (mezi...
Ženich - Drak z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Zheng Jia San Dui Xiao Beeng Cha)...
Popis od prodejce: tradične lisované kamenným lisom do 250 gramových koláčikov,...
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením...
This tuo is composed from spring material from Menghai area (most from Bulang mountain)...
Archívny sheng pu-erh z Menghai Tea Factory, klasická receptúra 7542 z roku 1975,...
„Pití čaje Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve
Zimomřivost a studené nohy a ruce pocházejí od špatné cirkulace krve a často se vyskytují u žen. Čaj Pu Er efektivně podporuje cirkulaci krve a pomáhá tak prohřívat tělo. Přidáním zázvoru lze tuto vlastnost ještě umocnit.“
"Jin Gua Gong Cha" nebo též "Tuan Cha", je speciální druh lisovaného čaje. Vypadá jako dýně a čaj se pak po...
Tento malý koláček červeného čaje je vyroben z jarní sklizně 2012 z vysokohorské oblasti Simao. Koláček byl...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai. Nálev je žlutý, čistý se...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.