To the village of ethnic minorities in Yunnan to visit the old tea tree
„Uhlazenost, jemnost a povaha čaje puerh
Čaj puerh je post-fermentovaný typ čaje. Pokud je uložen ve správném prostředí bude se s časem měnit, proto tedy post-fermentovaný čaj. V čaji dochází k pomalé transformaci hořkosti a svíravosti. Chuť se uhlazuje, vyzrává, stává se plnější, povaha čaje se stává kulatější a zralejší.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang...
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
Popis od prodejce: This is produced by the Jinuo Mountain tea factory of Xi Shuang...
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now....
Popis prodejce: 2016 was very special because cold winter and spring drought destroyed...
Popis od prodejce : This high quality ripe cake is made of spring large-leaf varietal...
„Lhasa s 12 tisíci obyvateli je prosperujícím správním střediskem. Obchodníci s čajem jsou všude. Přivážejí se ho sem tuny. Polovina zůstane tady a druhá polovina poputuje za vzdálenými klienty. I u čaje se cena stanovuje podle původu, nadmořské výšky i typu půdy, způsobu výroby i roku sklizně. Nejlepší čaje dosáhnou plné zralosti až za 30 let. Za několik gramů stoletého čaje jsou znalci ochotni zaplatit celé jmění. “
Citace tagy: Pu-erh
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém Guangzhou. Jedná se o...
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007, and 2008. This recipe...
Klasická zelená Xiaguan krabička a klasická "Jia Ji" receptura! Tato Tuocha byla lisována v únoru 2012 a...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.