„Nezřetelná vůně je ze své povahy skrytá a lze ji odhalit pouze přivoněním k prázdnému kalíšku, ze kterého byl právě vyprázdněn čaj. Jinak lze samozřejmě také přivonět ke spařeným lístkům.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Changda Hao is one of famous and established earlier tea factory in Yiwu town. Changda...
Tento koláč je jeden ze sady čtyř koláčů vyrobených mistrem Shi Kun Mu (Yiwu ,...
Tato prémiová tuo obsahuje blend 1 až 3 roky starého výběrového materiálu. Jde o velmi...
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také...
This is the first time we made blending raw puer cake, so we took advice from a more...
Last winter was unusually cold. Many people thought they would have a good harvest the...
„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
bohátá a ušlachtilá bulang horkastá chuť so sladkastých aftertastom, sladkým šteklením skoro v hrdle, po...
Tento čaj je vyroben stejným způsobem jako známý bílý čaj "Bílá pivoňka" (Bai Mu Dan) z oblasti Fujain -...
Tento koláč byl vyroben v roce 2013 z čisté jarní směs Gushu [staré stromy]. Materiál pochází z regionu...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.