Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
When people pick the tea from ancient trees, usually they pick one bud and three to...
Popis od prodejce : This high quality ripe cake is made of spring large-leaf varietal...
Mengsong is one of the oldest ancient tea area in Menghai. Baotang old village is...
The best ripe tuo cha this factory has ever made. The 801 product line is well known...
"Youle qiaomu" is custom-made product from Kunming TF. The Maocha came from Youle...
Název koláčku (razítko na obalu) : Qi Zi Yuan Tento koláček pochází z...
„Proces výroby tohoto vysoce kvalitního nápoje pokračuje i po té co byl naložen na koně. Během dlouhé cesty si slisované čajové cihly zachovávali relativně stálou teplotu. Nastalo období přirozeného a plynulého kvašení. Čaj pu-erh je jako víno – čím déle ho máte, tím je lepší. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
"Zi Qi Dong Lai" : The Purple Air coming from the east -- a propitious omen (from the East) is approaching...
This is a newer Menghai release, first released in 2005 and then again in 2006, 2007, and 2008. This recipe...
tento čaj je možné objednať iba ako vzorku, max. množstvo vzoriek z tohto čaju je 2 pre každú...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.