„Trpkost
Trpkost nebo svíravost pravidelně doprovází hořkost. V některých puerech je trpkost více zřetelná a hořkost slabší. Přínosem trpkosti je její podpora slinění. Pokud toto cítíte na spodní straně jazyka, je to další příznak dobrého čaje.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
The raw materials of this cake came from Jingdong, Myanmar, just west of the...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené...
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup...
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
„Kvůli velké poptávce přepravovali karavany čaj na obrovské vzdálenosti. Posílat, ale toto zboží jen tak volně ložené nešlo. A právě kvůli přepravě vyvinuli místní obyvatelé speciální metodu spočívající v lisování čaje do jakýchsi cihel různých velikostí a tvarů. Tato lisovací technika se posléze stala nedílnou součástí pěstování čaje pu-erh. “
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené hydraulicky, čaj...
Velmi hezky zpracovaný a kompletně ručně vyrobený čaj z pohoří Bada za použití tradičních postupů (pražení...
Material came from the same tea trees with Longjing green tea. The dry tea leaves are rolled tightly and...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.