„Pití čaje Pu Er zpomaluje stárnutí
Schopnost čaje Pu Er zpomalovat stárnutí pochází převážně z taninu (kyseliny tříslové) v jeho lístcích, který je až 18 krát účinnější než vitamin E. Fenol v čaji výrazně narušuje aktivitu volných radikálů v těle člověka a katechin zpomaluje oxidaci a stárnutí. Velkolistý čajovník z Yunnanu obsahuje řádově více katechinu než ostatní čajovníky, čímž se stává ještě účinnější v boji proti stárnutí.“
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Menghai blend ze starých arbor stromů. Silné tělo, přetrvávající kuwei [příjemná...
Popis prodejce: 2015 Pin Raw Puer Tea 200g z White2tea. Pin je blendem vysoce...
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem,...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
Zpracování: přerušení oxidace, rolování, sušení na slunci, vlhčení, lisování provedené...
„Čaj pu-erh dosáhl takové proslulosti, že čínští císaři žádali, aby byla tato výjimečná plodina používána k placení daní. “
Citace tagy: Pu-erh
Suchý list farebne pestrého vzhľadu má bohaté zastúpenie strieborných tipsov, pričom sa vyznačuje...
Jinggu area, it's famous for one of varietal tea trees – Da Bai Hao – “Big White tomentum”. The tea leaves...
This tea come from Mengsong area and single mountain and autumn late September harvest. Nowadays the old...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.