„ “
Video tagy: Bulang, Čína, Gushu, Pu-erh, Výroba čaje
This tea come from Mengsong area and single mountain and autumn late September harvest. Nowadays the old...
Výborná sencha ze stenojmenného kultivaru, který byl vyšlechtěn speciálně pro vyšší horské oblasti...
He he is the last cake from Chawangpu 2013 spring production we offer now. He He is another...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Kouřovost
Umění výroby čaje ze starých čajovníků je velmi staré. Není jednoduché se naučit umění ručního pečení čaje. Jakákoliv malá chyba ovlivní chuť čaje. Kouřovost nebo yan wei je jedním z příkladů, ale je nutné jej odlišit od připálené chuti, která je popisována jako hu wei. Ta druhá chuť – připálená – obvykle vzniká, pokud není čaj dobře pečen a bohužel je velmi častá. Yan wei nebo též kouřovost je způsobena přesušením.“