
Druh: Zelený čaj
Země: Čína
Oblast: Yunnan
Sklizeň: podzim
Prodejce: Čajový dýchánek

Popis:
Příjemný zelený čaj z časné podzimní sklizně (konec září). Velmi aromatický s dlouhým dozvukem chuti.
Druh: Zelený čaj
Země: Čína
Oblast: Yunnan
Sklizeň: podzim
Prodejce: Čajový dýchánek
Popis:
Příjemný zelený čaj z časné podzimní sklizně (konec září). Velmi aromatický s dlouhým dozvukem chuti.
Výborná sencha ze stenojmenného kultivaru, který byl vyšlechtěn speciálně pro vyšší...
This is one of the best quality green tea which is produced in Yunnan province. First...
Chun Jian (春尖) –Tento zelený čaj pochází z oblasti Simao a byl sklizen v půli března....
Spring comes to Yunnan earlier this year. And also spring teas from regular spring...
"Te Ji" - premium grade of famous high mountain green tea from Huilong village, Dachang...
Korejský zelený čaj sklízený na jaře roku 2014 v okrese Hadong, pohori Jiri. Čaj je...
„Zelený čaj (japonsky: 緑茶 Rjokuča) je v Japonsku všudypřítomný, bývá nazýván „Japonský čaj“ (japonsky: 日本茶 Nihonča) nebo dokonce jen „čaj“ (japonsky: お茶 Oča) a je téměř jediný druh čaje zde pěstovaný.“
Citace tagy: Japonsko, Zelený čaj
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„V roce 1834 byly opět obnoveny pokusy s pěstováním čajovníků na svazích Himalájí. Současně byl náhodně objeven divoce rostoucí keř čajovníku v oblasti Assámu, , z jehož listů si domorodci primitivním způsobem připravovali čajový nápoj.“