Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Proces výroby tohoto vysoce kvalitního nápoje pokračuje i po té co byl naložen na koně. Během dlouhé cesty si slisované čajové cihly zachovávali relativně stálou teplotu. Nastalo období přirozeného a plynulého kvašení. Čaj pu-erh je jako víno – čím déle ho máte, tím je lepší. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také...
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem,...
Tato mao cha byla sklizena v jeden den v jedné čajové zahradě. Světle žlutý nálev s...
Menghai blend ze starých arbor stromů. Silné tělo, přetrvávající kuwei [příjemná...
Popis od prodejce: This is produced by the Jinuo Mountain tea factory of Xi Shuang...
2008 Yi Wu Gu Shu, jaro, směs z různých oblastí. Do roku 2015 zrál na Taiwanu.
„Kyselost Raw Puerhu je většinou způsobena neadekvátním odvětráváním po procesu rolování nebo po lisování čaje do koláčů, kdy byly okamžitě vystaveny na slunci.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Tento čaj pochází z Jingmai Da Zhai, pěstované v Da Ping Zhang oblasti, a je považován za nejlepší Jingmai...
Tato tuo je vyrobena z divokého arbor na slunci sušeného materiálu z hory Youle, také nazývána jako...
Jarní a pozdně jarní sklizen roku 2009, jde o blend materiálu z Lacangu a Menghai. Nálev je žlutý, čistý se...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.