„Proces výroby tohoto vysoce kvalitního nápoje pokračuje i po té co byl naložen na koně. Během dlouhé cesty si slisované čajové cihly zachovávali relativně stálou teplotu. Nastalo období přirozeného a plynulého kvašení. Čaj pu-erh je jako víno – čím déle ho máte, tím je lepší. “
Citace tagy: Pu-erh, Výroba čaje
"Jin Gua Gong Cha" nebo též "Tuan Cha", je speciální druh lisovaného čaje. Vypadá jako...
This tea came from Mangzhi mountain which is located in the west of Xiangming village...
Vyrobeno výhradně z jarního materiálu 2002. Tento vlhčeji uložený koláč z oblasti Banna...
Archívny sheng pu-erh z Menghai Tea Factory, klasická receptúra 7542 z roku 1975,...
Popis od prodejce : A classic recipe from Menghai, but the first production of 2007...
„Sladkost čaje
Pokud si usrknete raw puerhu měl by se velmi rychle dostavit sladký pocit v ústech. Čím silnější, déle trvající, vyrovnanější chuť, tím je to lepší čaj.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
bohatá, mierne 'bariková' chuť po dubových sudoch ako pri vínach, razatná a vyvážená horkosť, hladká a...
Neobvyklý ale vynikající červený čaj z málo známé oblasti Čang-pching. Jedná se o čaj vyrobený z kultivaru...
This tea come from Mengsong area and single mountain and autumn late September harvest. Nowadays the old...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.