Puerh Tea Production Processing - Start to Finish in Yunnan China
„Navštívili jsme tibetský dům. Od čínských domů se nápadně liší. Vnitřní výzdoba je do detailů propracovaná. Podle tradice připravují ženy čaj ve velkých bambusových tubusech. Čaj se rozdrtí na prášek, což si může vyžádat až 3 hodiny práce. “
Citace tagy: Příprava čaje, Pu-erh
Tato nazrálá cihlička z Yibangu je vyrobena z jarního materiál roku 2005. Unikátní...
Tento koláč byl vyroben v roce 2013 z čisté jarní směs Gushu [staré stromy]. Materiál...
The Menglong TF made this 250g tea brick from ancient wild tea tree material in 2006....
This nice small cake is made from early spring Wuliangshan and Lincang material. Many...
Popis od prodejce : The #4 cake is produced from 1, 2 and 3 year old raw material and...
Menghai blend ze starých arbor stromů. Silné tělo, přetrvávající kuwei [příjemná...
„Čaj pu-erh dosáhl takové proslulosti, že čínští císaři žádali, aby byla tato výjimečná plodina používána k placení daní. “
Citace tagy: Pu-erh
This is one of classic recipe from Langhe tea factory which is similar with 8542 from Dayi. This tea is...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce 2005 přejmenována na...
Tento koláč je jeden ze sady čtyř koláčů vyrobených mistrem Shi Kun Mu (Yiwu , Manzhuan, Menghai a Yibang)....
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.