„Píchání, brnění nebo znecitlivění
Ancinet tea trees – staré čajovníky jsou všechny stromy starší 100 let. Jejich schopnost odolávat přírodním problémům - nemocem či zamoření je přirozeně vysoká. Tento druh čajovníku existuje v tomto přírodním prostředí po tisíce let. Tyto stromy jsou všechny extrémně odolné a prostředí, ve kterém rostou, bylo převážně ponecháno beze změny. Čajoví farmáři nemají žádný důvod používat agro-chemii. Pokud však takové chemikálie byly přeci užity, bude to trvat 7 až 10 let než se všechny zbytkové chemické látky vytratí, tak aby byl čaj zase pitný. “
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
2011 Spring harvest. This material come from Baoshan area, 2600 meters high mountain...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
Menghai blend ze starých arbor stromů. Silné tělo, přetrvávající kuwei [příjemná...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
Raw Jin Cha (houba) je určena zejména pro tibetský trh, používá se smíchána s mlékem,...
The Menglong TF made this 250g tea brick from ancient wild tea tree material in 2006....
„Čaj pu-erh dosáhl takové proslulosti, že čínští císaři žádali, aby byla tato výjimečná plodina používána k placení daní. “
Citace tagy: Pu-erh
Nádherný tipsový čaj. Tento velmi jemný čaj se zpravidla sbírá brzy na jaře, jakmile se objeví první jarní...
Tento koláč se skládá z vybraného materiálu z oblastí Lancang a Menghai. Po 5-ti letech suchého zrání,...
This tea was a bit of an experiment for us. We'd found 2 different maochas from Bulang mountain, which were...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.