„Kvalitní starý čaj puerh vydává ‚zralou‘ vůni (chen wei). Tuto vůni vydává čaj, který byl správně skladován a zrál bez různých nepříznivých vlivů. Xing wei (腥 味) – pach ‚rybiny‘ který můžete nalézt ve starých čajích, které byly špatně skladovány – by měl být jasně rozlišen od chen wei, který je podstatně jiný.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Popis od prodejce : A classic recipe from Menghai, but the first production of 2007...
This is one of classic recipe from Langhe tea factory which is similar with 8542 from...
Výslovnost: Pu-lang Šan Banpen Čaj Šeng Ping ČchaPu'erový koláček o klasické...
Popis od prodejce : This high quality ripe cake is made of spring large-leaf varietal...
Boyou was founded in 2005, now is one of the factories which still adhere to the...
Vyrobené na objednávku, privatná produkcia “Zhong Cha Gong Si”. Čaj bol...
„Bližší pohled na Puerh
Čaj vysoké kvality z velkolistého čajovníku (camelia sinensis assamica) by neměl vyvolávat nepříjemné účinky jako píchání, brnění nebo znecitlivění. Také by neměl obsahovat žádné zatoulané vůně nebo chutě jako jsou kouřovost, kyselost, sucho nebo pocit sucha.“
Citace tagy: Pu-erh, Ochutnáváme čaj
Lao Banzhang 2004 is a pu-erh pressed into bamboo tubes. Mighty and rich tea soup reminds us its great...
Suchý list - vzhled: středně dlouhé lístky, lehce pokroucené a twistované, velmi tmavě zelené s nádechem do...
Korejský zelený čaj sklízený na jaře roku 2014 v okrese Hadong, pohori Jiri. Čaj je pěstován jako organický...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.