The Traditional Tea Roasting and Brewing of the Hani (2 mins version)
Fotky tagy: Pu-erh, Výroba čaje
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce...
Tato 200g tuo [čaj ve tvaru hnízda] z Xiaguan Tea Factory byla uložena v suchém...
Popis od prodejce: This cake is called "Da Hong Yin" or Big Red Mark. It's a blend...
Ženich - Drak z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Zheng Jia San Dui Xiao Beeng Cha)...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) ...
Jin Cha(mushroom) is especially for Tibetan market, used to be mixed with milk, it is...
„Když začali místní pěstitelé vyrábět druh čaje zvaný pu-erh, využili především toho, že listy obsahovali velké množství výživných prvků, zajišťující čaji vysokou kvalitu. Díky tomu se stal proslulým. “
Citace tagy: Pu-erh
Vytvořte si sbírku svých oblíbených čajů a budete mít přehled, co jste kdy pili.
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
21.06.2018 @ 09:54:35 - sypalino:
Ochutnávka po téměř dalších dvou letech, čajové lístky v suchém stavu stále pěkně voní,...
04.04.2017 @ 09:44:12 - sypalino:
Ochutnávka po 5-ti letech. Chuťově je teď takový převážně ovocný s lehkou...
30.08.2016 @ 08:53:24 - sypalino:
Po delší ochutnávka, jak se čaj vyvíjí. Suchý list si stále drží příjemné aroma, barva...
25.03.2016 @ 19:54:31 - sypalino:
Zdravím, čaj je podle mého soudu vynikající, jako sváteční pití vřele doporučuji, také...
25.03.2016 @ 11:01:46 - massilia:
Už jste někdo pil tento čaj? Celkem mne zajímá, uvažoval jsem o něm jako o takovém...
24.03.2016 @ 10:10:59 - Ondřej:
Hekai 15 mi z loňských Chawang čajů chutnal nejvíc. Loňské jaro prý bylo dobré a na...
23.03.2016 @ 18:58:57 - massilia:
Hmm, ten loňský Hekai jsem ještě nepil. To je tak dobrý, že stojí za celý tong? Obecně...
23.03.2016 @ 13:24:52 - Ondřej:
Nejprve jsem pořídil vzorek a hned poté si objednal jeden kousek. Připravoval jsem ho...
21.03.2016 @ 16:13:09 - massilia:
Zatím jsem ho vařil tak třikrát čtyřikrát. Jednou jsem při oplachu a prvních nálevech...
21.03.2016 @ 13:54:24 - massilia:
Osobně zůstávám na klasice: 4g/100 ml, vařící voda, časy...
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Čaj pocházející z divoce rostoucích širokolistých čajovníků vyhledávají znalci na celém světě. Jeho cena roste s věkem a prodává se podle roku sběru podobně jako vybraná vína. “