„
the creation of Puerh Paste from within Yunan Province, China. basically, it's similar to making hash or hemp oil. they brew the tea, then continue to sift it through smaller and smaller sized hole mesh bags until the final mixture is a paste. seems to me if there's a direct way to go tea infusion, this might be it.
“Video tagy: Pu-erh, Čína, Výroba čaje
„ “
Video tagy: Bulang, Čína, Gushu, Pu-erh, Výroba čaje
„“
Video tagy: Čína, Pu-erh, Výroba čaje, Yunnan
„“
Video tagy: Čína, Pu-erh, Výroba čaje, Yunnan
„“
„“
„“
Video tagy: Čína, Yunnan, Příprava čaje, Pu-erh
„“
„“
„“
Video tagy: Pu-erh, Yunnan, Výroba čaje, Čína, Maocha
„“
Exkluzivní sběr z nejmladší zahrady v Darjeelingu zpracovaný z čerstvých výhonků keřů kultivaru...
Suchý list farebne pestrého vzhľadu má bohaté zastúpenie strieborných tipsov, pričom sa vyznačuje...
Toto je klasický jarní Menghai bland, koláč z továrny Nanuoshan TF, která byla v roce 2005 přejmenována na...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„Černý čaj je oxidován nejvíce - přes polovinu jeho polyfenolů je zoxidováno. Obsahuje tedy jak okysličené, tak neokysličené (přírodní) polyfenoly. Ty okysličené vytvářejí chuť, barvu a aroma černého čaje, zatímco přírodní polyfenoly dodávají nápoji charakteristickou trpkost, která stimuluje činnost slinných žláz a zahání žízeň. “