„
the creation of Puerh Paste from within Yunan Province, China. basically, it's similar to making hash or hemp oil. they brew the tea, then continue to sift it through smaller and smaller sized hole mesh bags until the final mixture is a paste. seems to me if there's a direct way to go tea infusion, this might be it.
“Video tagy: Pu-erh, Čína, Výroba čaje
„ “
Video tagy: Pu-erh, Čína, Bulang, Výroba čaje, Gushu
„“
Video tagy: Pu-erh, Shu - Ripe Puerh, Sheng - Raw Puerh, Příprava čaje
„“
Video tagy: Čína, Pu-erh, Výroba čaje, Yunnan
„“
Video tagy: Pu-erh, Výroba čaje, Yunnan, Čína
„“
„“
„“
Video tagy: Čína, Příprava čaje, Pu-erh, Yunnan
„“
„“
„“
Video tagy: Čína, Maocha, Pu-erh, Výroba čaje, Yunnan
„“
Video tagy: Pu-erh, Koláč, Výroba čaje
„“
kvetová, miestami medová, omamná vôňa, chuť taktiež prechádza do medových, sladkastých tónov, veľmi fancy...
Nevěsta - Fénix z pohoří Bu Lang (2010 Bu Lang Jie Liang Xiao Beeng Cha) Místo: okolí...
Toto je třetí pokračování Lao Yu(老妪) : stará žena. Materiál pro tento koláček pochází z malé...
Máte rádi kvalitní sypané čaje?
My vám pomůžeme najít ten pravý.
Inspirujte se hodnocením ostatních milovníků čajů. Ve výběru vám pomohou hvězdičky.
Ohodnoťe čaj, který právě pijete a pomožte dalším milovníkům čaje ve výběru toho pravého šálku.
„玉露 Gjokuro, (Gyokuro, Nefritová rosa) - Čaj, který bývá často špatně označován za nejkvalitnější japonský čaj. Ve skutečnosti se opět jedná o čaj, pro který je charakteristý především způsob zpracování. Je produkován z čajovníků, které byly před sklizní 30 dní stíněny a pro jeho výrobu jsou vhodné jen některé kultivary (např. Gokoh, Saemidori, ...). Nálev těchto čajů bývá velmi plný, kulatý, zelenobílé "mléčné" barvy a velmi syté, nasládlé chuti. V těchto čajích bývá nejzřetelnější typická chuť umami.“